INSTRUKTÖRER

Vi kommer på denna sida löpande uppdatera med nya instruktörer som är klara för 2020 års Handball Camp 

Våra instruktörer är alla mycket meriterade inom handbollen och har stor kunskap inom sporten.

Många av dem har breda kunskaper och andra är mer inriktade på speciella moment. Tillsammans skall de ge dig en mångsidig träning där det förutom individuell teknik kommer arbetas med målvaktsträning, försvar, uppspel och anfall.

Instruktörerna är lyhörda på den enskilda spelaren och finns alltid till hands för frågor eller funderingar. Förutom instruktörerna kommer man också möta våra värdar som finns med deltagarna hela veckan, dygnet runt. Många av instruktörerna är Svenska mästare på både herr och damsidan 2019

Rasmus Overby tränar IK Sävehofs Damer. Som spelare spelade han i den danska högsta ligan. Han har gjort sin ledarutbildning i Danmark och ni kommer att se att det finns en hel del danska influenser i Rasmus träningar.   

Gustaf Weberg spelar på h6 i vårt herrlag. Han andas handboll och har handboll i blodet. Till vardags är han ansvarig instruktör på vårt handbollsgymnasium. Han är kantspecialisten som säkerligen kan lära ut ett och annat trix under Campen. 

Erik Westergren är Stockholmaren som blivit Sävehofare. Spelar på M6 i vårt herrlag. Ledarerfarenhet har han också, till vardags tränar han våra P16 och han var dessutom distriktslagsledare för Göteborgs-tjejerna under Sverigecupen i höstas.

Kommande

 

kommande

 

Kommande